کاربر

کلم پلوی قمری

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر):

  1. برنج ایرانی مرغوب 4 پیمانه
  2. سبوس دوم برنج (در صورت تمایل) یک قاشق غذاخوری سر صاف
  3. کلم قمری خرد شده 250 گرم
  4. پیاز متوسط 1 عدد
  5. گوجه فرنگی متوسط 2 عدد
  6. شوید پاک شده 250 گرم
  7. سیر 3 حبه
  8. قارچ خرد شده 4 پیمانه
  9. سیب زمینی درشت 250 گرم
  10. نمک، هل، دارچین، زعفران و زیره به مقدار لازم
  11. روغن زیتون 6 تا 7 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • ابتدا قارچ، کلم، پیاز، سیر و گوجه فرنگی را به طور جداگانه به صورت ریز خرد کنید و همه را به همراه یک لیوان آب در قابله ریخته و آن را روی حرارت مناسب بگذارید تا به جوش بیاید و آرام آرام بپزد، نمک و ادویه جات لازم و در انتها، روغن مایع را به آن بیفزایید و صبر کنید تا بپزد و خوب جا بیفتد. برنج را نیز آب کش کنید و کف قابلمه را کمی روغن ریخته، سپس سیب زمین های حلقه شده را در کف آن بچینید و برنج ها را روی آن بریزید و بعد شوید و دیگر مواد پخته شده را لابه لای آن اضافه نمایید و بگذارید دم بکشد. هنگام کشیدن غذا، کمی روغن روی آن بریزید و با کفگیر آن را خوب هم بزنید تا دون شود. در آخر، غذا را در دیس کشیده و استفاده نمایید.

نکته:

  • سبزی پلویی شامل: گشنیز، جعفری، شوید و مقدار کمی تره است.
  • موقع صرف پلو در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به آن اضافه می کنیم.
  • در پلوهایی که خرما دارند، از خرماهای خشک که آن را خلالی خرد کرده ایم، استفاده می کنیم.
  • برای دم پخت کردن برنج قهوه ای به ازای هر ۱ پیمانه برنج، از ۲ پیمانه آب استفاده می کنیم.
  • بعضی از پلوهایی که به صورت دم پخت درست می شود را می توانیم به صورت آبکش هم درست کنیم.
  • در فصولی که آلبالو وجود ندارد، می توان در غذا از مربای آلبالو استفاده کرد.
  • در پلوهایی که از بلغور جو یا جو استفاده می شود، نیاز به خیساندن آن نیست.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.