مواد لازم:
- برنج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
- ماش: نصف پیمانه
- کلم برگ: یک و نیم پیمانه
- شوید تازه: ۲ قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
- روغن کنجد: نصف پیمانه
- سیب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- فلفل قرمر: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچویه: نصف قاشق چایخوری
- زیره سیاه: نصف قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
- ماش و برنج را به صورت جداگانه از ۲ ساعت قبل خیس کنید.
- کلم خلال شده را در مقداری روغن با حرارت کم تفت دهید.
- فلفل دلمه ای، نمک و ادویه جات را بیفزایید.
- بعد از چند دقیقه، ماش را افزوده و با ۲ لیوان آب جوش بپزید.
- برنج را با شوید، کمی نمک و ۲ قاشق روغن بیزید تا آبش تمام شود
- مواد پخته شده را با برنج مخلوط کنید.
- در ظرفی جداگانه؛ مقداری روغن بریزید، بعد از داغ شدن، سیب زمینی ورق شده را چیده و کلم پلو را روی آن ریخته و دم بگذارید.