مواد لازم:
- موم سفید 18 گرم
- روغن بادام 50 گرم
- گلاب 30 گرم
- عطر گل یا اسانس مورد نظر به مقدار کافی
طرز تهیه:
- برای تهیه کرم ها (به جز در مواردی که دستور العمل دیگری داده شده باشد) مواد روغنی (موم، گلیسیرین، پارافین) را در یک ظرف تمیز ریخته و به روش بن ماری (حرارت یر مستقیم با استفاده از بخار آب) آنها را ذوب کنید. در یک ظرف دیگر براکس را در گلاب به کمک حرارت حل کنید و در حالت گرم به واد روغنی که ان هم ذوب شده و بر روی حرارت است اضافه کنید. حال آن را از روی حرارت برداشته و مرتب بهم بزنید. هرچه زمان هم زدن بیشتر باشد کرم ساخته شده یکنواخت تر بوده و ساختار خود را به مدت بیشتری حفظ می کند. از آن جایی که در ساخت این کرم ها از مواد نگهدارنده استفاده نمی شود بهتر است که در مقادیر کم تهیه شوند. همچنین در صورت استفاده از اسانس یا عطرها پس از این که کرم سرد شد آنها را اضافه کنید و پس از آن هم کرم را به خوبی هم بزنید. در صورتی که پس از استفاده از کرم ها چربی زیادی راه بر روی پوست حس کردید، پس از چند دقیقه اضافی آن را از روی پوست به آرامی پاک کنید. کلد کرم ها عبارت است از امولسیون آب در روغن که دارای حالت نرم کنندگی و درخشندگی است علت اینکه به این مواد کلد کرم گفته میشود این است که به هنگام کاربرد آن روی پوست احساس خنکی ایجاد میشود که ناشی از تبخیر تدریجی آب درون آن است. یک کلد کرم مرغوب باید شامل ۵۰ درصد چربی و ۵۰ درصد آب باشد، اما به دلیل سخت بودن ترکیب آب با چربی تهیه چنین کلد کرمی میسر نخواهد بود و در صورت تهیه نیز ترکیب پایداری حاصل نخواهد شد همچنین در این ماده با گذشت زمان باید جدا شدن آب از روغن یا لکه و چروک مشاهده شود به منظور خنثی کردن موها که نوعی اسید چرب می باشد از مواد قلیایی استفاده میشود که در نتیجه آن نوعی صابون در محیط روغنی ایجاد میشود که باعث معلق در آوردن چربی های موجود نیز میشود و منجر به تشکیل امولسیون روغن در آب می شود.