کاربر

کشک و بادمجان با عدس

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و خشک

مصلح: سرکه، شيره، شربت سکنجبین عسلی

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. بادمجان: ۷ عدد متوسط
  2. عدس: 2/1 پیمانه
  3. برنج نیم کوب: 2/1 پیمانه
  4. کشک: ۲ پیمانه
  5. گردوی کوبیده شده: 2/1 پیمانه
  6. پیاز خرد شده: ۳ عدد متوسط
  7. سیر خرد شده: ۴ حبه
  8. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری: به میزان لازم
  9. زعفران آب شده، پودر نعناع خشک، روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • بادمجان را به صورت خلال های درشت خرد کرده و مدتی در آب نمک قرار می دهیم. سپس آن را آبکش کرده و با مقداری روغن کنجد تفت می دهیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت می دهیم. بعد از این که کمی طلایی شد، سیر و پودر نعناع خشک را افزوده و مدتی تفت می دهیم. عدس، برنج و مواد آماده شده را با هم مخلوط کرده و به همراه مقداری آب گرم، نمک، فلفل، ادویه کاری و زنجبیل می پزیم تا کاملاً بدون آب شوند، سپس آن را می کوبیم. در آخر گردوی کوبیده شده، کشک و زعفران را به کل مواد کوبیده شده افزوده و مدتی حرارت می دهیم.

خواص:

  1. مفید برای بلغمی ها
  2. مقوی عمومی بدن و امور جنسی
  3. مفید برای کم خونی

نکته:    

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.