مواد لازم:
- رازیانه 30 گرم
- روغن زیتون 60 سی سی
- گلاب 100 سی سی
- موم سفید 50 گرم
طرز تهیه:
- رازیانه را در ظرف شیشه ای ریخته، روغن زیتون را به آن اضافه کنید، بگذارید به مدت سه روز بماند. سپس آن را از صافی ریزی عبور دهید و باقی مانده گیاه را خوب فشار دهید، حالا گلاب را به آن افزوده و آن را داخل ظرف آب جوش قرار دهید تا گرم شود، موم را در ظرفی لعابی به طور جداگانه ذوب کنید (داغ کنید) و سپس از روی آتش بردارید و مخلوط گلاب را به تدریج و در حین هم زدن به آن بیفزایید، این عمل را تا زمانی که مخلوط به طور کامل سرد شود ادامه دهید.