طبع غذا: معتدل
مصلح: ادویه موجود در غذا
مواد لازم (برای 4 نفر):
- بلغور گندم: ۲ پیمانه
- آرد لپه: ۲ قاشق غذاخوری (در صورت نیاز)
- سیب زمینی: ۴ عدد متوسط
- ریحان خرد شده: درصورت تمایل
- پیاز: ۲ عدد متوسط
- نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل: به میزان لازم
- زعفران آب شده: به میزان لازم
- روغن کنجد: به میزان لازم
طرز تهیه:
- بلغور گندم را از قبل خیس کرده، سپس آن را آبکش کرده تا بدون آب شود. بلغور گندم را ۲ مرتبه چرخ کرده و مقداری نمک، فلفل، زنجبیل، زردچوبه به آن افزوده و همراه با پیاز و ریحان یک مرتبه دیگر چرخ می کنیم. در انتها مقداری زعفران آب شده به کل مواد اضافه می کنیم. روغن را در ظرف مورد نظر ریخته و با حرارت ملایم گرم می کنیم. مواد را به صورت تکه تکه در روغن ریخته و سرخ می کنیم. در هنگام سرخ کردن مواد در صورتی که غذا نیاز به آرد لپه داشته باشد، به آن اضافه می کنیم.
خواص:
- تقویت عمومی
- مفید برای کبد
- ضد کلسترول و ضد چربی خون
نکته:
- موقع صرف ساندویچ در صورت تمایل می توان از سس مورد نظر استفاده کرد که شرح آن در بخش سس ها آمده است.
- تمام ساندویچ ها را می توان با روغن زیتون مصرف کرد.