مواد لازم:
- سویا: 3/2 پیمانه
- آرد نخودچی: نصف پیمانه
- سیب زمینی: ۲۵۰ گرم
- هویچ: ۲۰۰ گرم
- پیاز: ۷۰ گرم
- نمک: به میزان لازم
- روغن کنجد: نصف پیمانه
- فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- سیب زمینی و هویج را آب پر کنید.
- سویا را بعد از ۱۰ دقیقه خیس کردن و آبکشی با سیب زمینی و هویج چرخ کنید.
- پیاز را رنده کنید و با نمک، آرد نخودچی و ادویه جات به مواد اضافه کرده و خوب ورز دهند.
- مواد را شکل داده و دو طرف آن را داخل روغن با حرارت ملایم بپزید تا رنگ آن طلایی گردد.
- نکته: این مواد را با روغن کمتر داخل فر نیز می توان پخت.