مواد لازم:
- عدس: یک پیمانه
- گندم جوانه زده تازه: نصف پیمانه
- سیر کوچک: ۱ حبه
- برنج نیم کوب: ۳ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- جعفری تازه: نصف پیمانه
- فلفل قرمز: 3/2 قاشق چایخوری
- آرد نخودچی: ۲ قاشق غذاخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- روغن کنجد: نصف پیمانه
طرز تهیه:
- عدس و برنج خیس خورده را به صورت جداگانه بپزید تا آب آنها کامل تبخیر گردد.
- با گندم جوانه زده، پیاز، سیر و جعفری چرخ کنید.
- نمک، آرد نخودچی و ادویه جات را افزوده و خوب ورز داده و یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
- به آن شکل داده و دو طرف آن را داخل روغن با حرارت ملایم برشته کنید.
- نکات: در صورت شل بودن مواد، نان خشک آسیاب شده را اضافه کرده و با دست خوب ورز دهید تا چسبندگی لازم را بدست آورد. این مواد را با روغن کمتر داخل فر نیز می توان پخت.