مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر):
- لپه 300 گرم
- پیاز متوسط 1 عدد
- آرد نخودچی 2 قاشق غذاخوری
- لوبیا سفید 150 گرم
- برنج 100 گرم
- پودر نان سوخاری به مقدار لازم
- پودر زیره 1 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
- زعفران خیلی کم
- روغن زیتون به مقدار لازم
طرز تهیه:
- لپه و لوبیا سفید را از شب قبل خیس کرده با کمی آب، می پزیم، به طوری که پس از پختن، آب آن کاملاً کشیده شود، برنج را نیز جداگانه پخته و به لپه افزوده و پس از خنک شدن، آن ها را چرخ می کنیم، سپس پیاز را درشت رنده کرده، آب آن را گرفته، همراه با آرد نخودچی و پودر زیره، به مواد چرخ شده اضافه می کنیم و ادویه جات و زعفران را نیز به سایر مواد افزوده، خوب ورز می دهیم تا مایع شامی خودش را بگیرد، مواد به دست آمده را قالب زده، در سینی فر چرب شده می چینیم و آن را با حرارت ملایم در فر می پزیم، بعد از پختن یک طرف، طرف دیگر را بر می گردانیم تا غذا کاملاً آماده شود. این غذا را می توانید با سبزیجات بخارپز شده و سس گوجه فرنگی میل نمایید.