مواد لازم:
- سیب زمینی: ۲۰۰ گرم
- لپه: نصف پیمانه
- عدس: نصف پیمانه
- آرد نخودچی: نصف پیمانه
- نمک: به میزان لازم
- پیاز: ۷۰ گرم
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زیره سیاه: 3/1 قاشق غذاخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- روغن كنجد: نصف پیمانه
طرز تهیه:
- لپه که از شب قبل خیس کرده اید را بپزید تا آبش کاملاً تبخیر گردد.
- سیب زمینی را آب پز کنید.
- عدس را نیز بپزید تا آبش تمام شود.
- عدس، لپه، سیب زمینی و پیاز را چرخ کرده؛ با آرد، نمک و ادویه جات مواد را ورز دهید و یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
- مواد را با دست شکل داده و دو طرف آن را داخل روغن با حرارت ملایم، برشته کنید.
- نکته: به جای برشته کردن در روغن می توان این مواد را با روغن کمتر، داخل فر پخت.