مواد لازم:
- ذرت پخته: یک و نیم پیمانه
- عدس: 3/2 پیمانه
- گشنیز ریز خرد شده: 3/2 پیمانه
- پیازچه ریز خرد شده: 3/2 پیمانه
- آرد گندم جوانه زده: ۲ قاشق غذاخوری
- روغن کنجد: نصف پیمانه
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- جوز هندی: 3/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- ذرت را آب پز کرده و دانه های آن را جدا کنید.
- عدس را نیز بپزید تا آبش کاملاً کشیده شود.
- ذرت، عدس، گشنیز و پیازچه را با هم چرخ کنید.
- آرد، نمک و ادویه جات را افزوده و ورز دهید.
- یک ساعت در یخچال قرار داده سپس با فلافل زن شکل داده و دو طرف آن را در روغن با حرارت ملایم برشته کنید.
- نکات: مواد را می توان داخل فر هم بخت. از ذرت خشک هم می توان استفاده کرد.