کاربر

کتلت دال عدس

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر):

  1. دال عدس 400 گرم
  2. لوبیا سفید 150 گرم
  3. روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
  4. پیاز متوسط خرد شده 1 عدد
  5. پودر زیره 1 قاشق مرباخوری
  6. سیر 2 حبه
  7. هل ساییده 1 قاشق چایخوری
  8. دارچین، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم
  9. آرد نخودچی 1 قاشق سوپخوری
  10. پورد سوخاری به مقدار لازم
  11. پودر گردو 50 گرم
  12. جعفری خرد شده 50 گرم
  13. نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:

  • پیاز و سیر خرد شده را به همراه دال عدس و 2 لیوان آب در یک ظرف مناسب ریخته، روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد، سپس پودر زیره، هل ساییده و ادویه جات لازم را به همراه یک قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کرده، می گذاریم تا با حرارت کم به مدت 30 دقیقه بپزد. در 10 دقیقه آخر پخت، ضمن آنکه، آن را مدام هم می زنیم تا ته نگیرد، می گذاریم تا آب آن کاملاً بخار شود. این مخلوط را در ظرف بزرگی ریخته و به مدت 10 دقیقه می گذاریم تا خنک شود، آنگاه گردو و جعفری را به همراه یک قاشق غذاخوری آرد نخودچی به مخلوط اضافه کرده، آن را کاملاً هم زده، ورز می دهیم تا سفت شود. سپس مقداری از آن را برداشته، قالب می زنیم و در پودر سوخاری می غلتانیم و در سینی فر چرب شده، چیده، در فر، با حرارت ملایم قرار می دهیم. کتلت ها را باید برگردانیم تا هر دو طرف آنها بپزد، این کتلت را می توانید با سس گوجه فرنگی به همراه سبزیجات بخارپز شده میل کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.