مواد لازم:
- اسفناج تازه: نیم کیلو
- لوبیا سويا: نصف پیمانه
- گندم جوانه زده تازه: نصف پیمانه
- آرد نخودچی: نصف پیمانه
- سیر: ۱ حبه کوچک
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: 2 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- روغن کنجد: نصف پیمانه
طرز تهیه:
- لوبیا سویا خیس خورده را بپزید تا آبش کشیده شود.
- سپس با اسفناج، گندم جوانه زده و سیر، چرخ کنید.
- نمک، آرد نخودچی و ادویه جات را افزوده و خوب ورز داده و یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
- به آن شکل داده و دو طرف آن را در روغن با حرارت ملایم برشته کنید.
- نکات: اگر مایه شل بود می توان کمی آرد نخودچی به آن اضافه کرد. این مواد را با روغن کمتر داخل فر نیز می توان پخت.