مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر):
- لوبیا چیتی 500 گرم
- پیاز متوسط 1 عدد
- آرد نخودچی 2 تا 3 قاشق غذاخوری
- پودر گردو 30 گرم
- پودر بادام 30 گرم
- بادام هندی خام 20 عدد
- سماق قرمز به مقدار لازم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- زردچوبه، دارچین و زعفران از هر کدام نصف قاشق چایخوری
- روغن زیتون به مقدار لازم
طرز تهیه:
- ابتدا لوبیا چیتی را که از شب قبل خیس کرده ایم، می پزیم، به طوری که بعد از پختن، آب آن کاملاً کشیده شود. پس از خنک شدن، آن را چرخ کرده، به همراه 2 قاشق غذاخوری آرد سبوس دار، پودر گردو و پودر بادام هندی، نمک، فلفل و سایر ادویه جات و پیاز درشت رنده شد و آب آن گرفته شده، مخلوط کرده، آن را خوب ورز می دهیم، اکنون مخلوط ما آماده است. حال در یک ماهی تابه، کمی روغن ریخته، مقداری از مخلوط را برداشته، در قالب کباب کوبیده، می گذاریم تا شکل بگیرد، بعد آن در آرد سبوس دار می غلتانیم و در ماهی تابه می چینیم، سپس در فر قرار می دهیم تا کباب ها خود را بگیرند، در انتها، روی آنها را سماق می پاشیم، این کباب را می توان به همراه پلو و گوجه فرنگی کباب شده، به صورت چلوکباب و یا به همراه سبزیجات بخارپز شده و سس گوجه فرنگی میل نمود.