مواد لازم:
- ماهی هامور درشت 1 عدد
- پیاز درشت 1 عدد
- لیموترش تازه شیرازی 5 عدد
- روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
- زعفران نصف قاشق چایخوری
- نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
- پس از تمیز کردن ماهی، آن را از طول به دو قسمت تقسیم کرده، پوست و استخوان های آن را جدا کرده، دوباره آن را از طول به دو قسمت مساوی تقسیم کنید، سپس هر قسمت را به اندازه های 4 سانتی متری برش داده، خوب بشویید و در صافی قرار دهید تا آب آن کشیده شود، پس از آن گوشت ماهی را در یک ظرف چینی یا لعابی قرار داده، خلال پیاز آب لیموترش تازه، زعفران و نمک را به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید و در یک ظرف درب بسته ریخته، به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم بگیرد. بعد، آن را از یخچال خارج کرده، به سیخ زده، و روی منقل بگذارید تا کباب شود، بعد از آماده شدن، آن را میل نمایید.