کاربر

کباب ماهی سنگسر

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. ماهی سنگسر درشت 1 عدد
  2. روغن زیتون 1 عدد
  3. پیاز درشت 4 قاشق غذاخوری
  4. زعفران نصف قاشق چایخوری
  5. لیموترش تازه شیرازی 5 عدد
  6. نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:

  • پس از تمیز کردن ماهی، آن را از طول به دو قسمت تقسیم کرده، پوست و استخوان های آن را جدا کرده، دوباره آن را از طول به دو قسمت مساوی تقسیم کنید، سپس هر قسمت را به اندازه های 4 سانتی متری برش داده، خوب بشویید و در صافی قرار دهید تا آب آن کشیده شود، پس از آن گوشت ماهی را در یک ظرف چینی یا لعابی قرار داده، خلال پیاز آب لیموترش تازه، زعفران و نمک را به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید و در یک ظرف درب بسته ریخته، به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم بگیرد. بعد، آن را از یخچال خارج کرده، به سیخ زده، و روی منقل بگذارید تا کباب شود، بعد از آماده شدن، آن را میل نمایید.

توجه:

  • برای کباب کردن و بخارپز کردن ماهی سعی کنید از ماهی های دریای جنوب استفاده کنید؛ زیرا ماهی های دریای شمال فقط با سرخ کردن دارای طعم و مزه می شوند.
error: محتوا محافظت شده می باشد.