مواد لازم (برای 2 الی 3 نفر):
- قارچ صدفی 500 گرم
- پیاز متوسط 1 عدد
- آب لیموترش تازه 1 قاشق غذاخوری
- نمک به مقدار لازم
- روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
- آب زعفران 1 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه به مقدار کم
طرز تهیه:
- ابتدا قارچ را تمیز شسته، به قطعات دلخواه خرد کنید و در ظرف چینی یا لعابی بریزید، بعد پیاز را خلال نازک کرده، بقیه موارد را اضافه کرده، به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید، سپس قارچ ها را سیخ زده، روی منقل قرار دهید تا کباب شود، آنگاه نوش جان کنید، بعد از میل کردن این کباب، بهتر است 1 قاشق غذاخوری عسل استفاده شود.