کاربر

کباب خام انگشتی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. جوانه گندم 250 گرم
  2. مغز گردوی خیس 50 گرم
  3. مغز بادام پوست کنده 50 گرم
  4. بادام هندی خام 30 گرم
  5. جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
  6. سیر خام متوسط 1 حبه
  7. زرشک پلویی 2 قاشق غذاخوری
  8. نعناع خشک 1 قاشق مرباخوری
  9. روغن زیتون 3 قاشق سوپ خوری
  10. نمک دریا به مقدار دلخواه
  11. سماق قهوه ای 1 قاشق مرباخوری
  12. سماق قرمز 2 قاشق غذاخوری
  13. آب لیموترش تازه به مقدار دلخواه
  14. زردچوبه نصف قاشق چایخوری
  15. فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
  16. فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • جوانه گندم را با مغز گردو و بادام و بادام هندی چرخ و سیر را رنده ریز و به مواد اضافه کنید.
  • حال به جز سماق قرمز، بقیه مواد را به جوانه چرخ شده اضافه نمایید و ورز دهید تا یکنواخت شود.
  • مقداری از مواد را در ظرف مناسبی قرار دهید و به شکل کباب انگشتی در آورید.
  • روی آن مقداری سماق قرمز بپاشید و مقداری روغن زیتون روی آن بریزید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خود را گرفته و طعم دار شود.
  • سپس، آن را با سبزی ریحان و یا دوغ گیاهی و یا انواع ماست گیاهی نوش جان کنید و شاکر نعمت های بیکران خداوند باشید.
  • این نوع کباب را به اندازه انگشت سبابه تهیه نمایید و بهتر است روی برگ موی شور بچینید و سپس سرو کنید.

نکته:

  • یکی از رمزهای استفاده از غذاهای خام گیاهی، این است که آن را تازه به تازه مصرف کنیم، چرا که اگر بیات شود طعم و مزه آن تغییر می یابد و خواص و طعم اولیه خود را نخواهد داشت، پس سعی کنیم به مقدار مصرف هر وعده تهیه و استفاده کنیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.