کاربر

کباب تابه گیاهی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. قارچ: ۱۵۰ گرم
  2. عدس: نصف پیمانه
  3. لوبیا چیتی: نصف پیمانه
  4. آرد نخودچی: ۲ قاشق غذاخوری
  5. پیاز: ۱۰۰ گرم
  6. آرد گندم جوانه زده: ۲ قاشق غذاخوری
  7. فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
  8. دارچین: نصف قاشق چایخوری
  9. نمک: به میزان لازم
  10. پودر کاکائو: ۱ قاشق مرباخوری
  11. سماق: نصف قاشق چایخوری
  12. پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
  13. روغن ذرت: نصف پیمانه

طرز تهیه:

  • عدس و لوبیا خیس خورده را به صورت جداگانه بپزید تا آبش کاملاً کشیده شود.
  • قارچ، عدس و لوبیا را چرخ کنید.
  • آب پیاز را رنده شده را گرفته همراه با سایر مواد (به غیر از روغن) خوب ورز دهید.
  • مواد را داخل ظرف دربسته به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
  • مواد را شکل داده و داخل ظرف دربسته با روغن، دو طرف آن را برشته کنید.
  • نکات: در صورت شل بودن، می توان مواد را با یک چهارم قرص نان تازه چرخ کرد. این مواد را با روغن کمتر داخل فر نیز می توان پخت.
error: محتوا محافظت شده می باشد.