مواد لازم:
- قارچ: ۱۵۰ گرم
- عدس: نصف پیمانه
- لوبیا چیتی: نصف پیمانه
- آرد نخودچی: ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱۰۰ گرم
- آرد گندم جوانه زده: ۲ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
- دارچین: نصف قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- پودر کاکائو: ۱ قاشق مرباخوری
- سماق: نصف قاشق چایخوری
- پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
- روغن ذرت: نصف پیمانه
طرز تهیه:
- عدس و لوبیا خیس خورده را به صورت جداگانه بپزید تا آبش کاملاً کشیده شود.
- قارچ، عدس و لوبیا را چرخ کنید.
- آب پیاز را رنده شده را گرفته همراه با سایر مواد (به غیر از روغن) خوب ورز دهید.
- مواد را داخل ظرف دربسته به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
- مواد را شکل داده و داخل ظرف دربسته با روغن، دو طرف آن را برشته کنید.
- نکات: در صورت شل بودن، می توان مواد را با یک چهارم قرص نان تازه چرخ کرد. این مواد را با روغن کمتر داخل فر نیز می توان پخت.