کاربر

کباب بوقلمون

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر):

  1. فیله بوقلمون 1 کیلوگرم
  2. پیاز متوسط 1 عدد
  3. لیموترش تازه شیرازی 5 عدد
  4. زعفران نصف قاشق چایخوری
  5. روغن زیتون 2 تا 3 قاشق غذاخوری
  6. نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:

  • گوشت بوقلمون را به اندازه دلخواه خرد کرده، خوب بشوید و در صافی قرار دهید تا آب آن کشیده شود، بعد آن را در یک ظرف چینی یا لعابی قرار دهید و پیاز خلال شده، زعفران، روغن، آب لیموترش تازه و نمک را به تکه های گوشت بیفزایید و خوب مخلوط کنید، پس از آن، درب ظرف را بگذارید و به مدت یک تا دو ساعت آن را در یخچال قرار دهید تا طعم بگیرد، آنگاه گوشت ها را سیخ زده، روی منقل بگذارید و بعد از آماده شدن، میل کنید. بهتر است برای تهیه این غذا از گوشت بوقلمون ماده استفاده کنید؛ زیرا گوشت آن لطیف تر است. همچنین بهتر است کباب بوقلمون را همراه با گوجه کباب شده، یا با چلو مصرف نمایید.

توجه:

  • برای آماده کردن کباب باید از گوشت استفاده کرد و بهترین گوشت برای تهیه کباب، گوشت گوسفند، گوساله جوان و همچنین شتر جوان است. گوشت های یاد شده را می توان هم به تنهایی و هم به صورت مخلوط، کباب کرد و از آن استفاده نمود، بهتر است برای تهیه کباب و برگ و چنجه، از قسمت راسته یا فیله حیوان استفاده شود؛ اما برای تهیه کباب کوبیده، گوشت قلوه گاه حیوان مناسب ترین قسمت است.
  • گوشت حتماً قبل از مصرف، خوب شسته شود تا خون موجود در آن و نیز سایر آلودگی ها کاملاً خارج گردد، متأسفانه در کشور ما به غلط رایج شده است که گوشت های کبابی را نباید شست؛ زیرا معتقدند با این کار، کباب خراب می شود؛ در حالی که چنین عقیده ای پندار باطلی بیش نیست. خون موجود در گوشت در دراز مدت، باطن انسان را دگرگون خواهد کرد.
  • برای تهیه هر نوع کبابی باید از سیخ های مخصوص همان کباب استفاده شود؛ از جمله: از سیخ های پهن با عرض 5/2 سانتی متر برای کباب کوبیده. از سیخ های با عرض 5/0 سانتی متر برای کباب دل و جگر و قلوه. از سیخ های با عرض 1 سانتی متر برای کباب برگ، کباب گوجه فرنگی، کباب روده کباب، خوش گوشت، کباب پستان و امثال آن. از سیخ های چوبی برای کباب چوبی و کباب حسینی.
  • کباب را همیشه با ریحان تازه، گوجه فرنگی کباب شده، سماق قهوه ای یا قرمز، نان سنگک تازه کنجدی، پیاز میل کنید و خوب بجوید.
  • بهتر است کباب ها را با زغال سرخ شده یا با منقل های گازی که دارای شعله پوش هستند، بپزید تا خوش مزه تر شود، بعد از سرخ شدن زغال ها، کباب ها را روی منقل بچینید، به طوری که به یکدیگر نچسبند، بهتر است کباب ها را مکرر روی منقل برگردانید تا دو طرف آن با هم بپزد، در غیر این صورت، کباب ها روی منقل خواهد ریخت.
error: محتوا محافظت شده می باشد.