کاربر

کباب بادمجان (1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 8 الی 10 نفر):

  1. بادمجان نسبتاً درشت 4 عدد
  2. آب انار ترش 1 استکان
  3. مغز گردوی آسیاب شده 100 گرم
  4. سیر درشت 5 حبه
  5. نمک به مقدار لازم
  6. روغن زیتون نصف استکان
  7. پونه کوهی یک قاشق مرباخوری
  8. آب نصف لیوان

طرز تهیه:

  • بادمجان ها را شسته، دم آن ها را جدا کرده، روی منتقل زقالی یا گازی قرار می دهیم تا خوب کباب شود. پس از خنک شدن، پوست آنها را کنده، در ظرف لعابی قرار می دهیم، سیرها را رنده کرده، آب و آب انار ترش را به آن اضافه می کنیم و در آخر، مغز گردوی آسیاب شده، نمک و روغن زیتون را به غذا افزوده، روی اجاق می گذاریم تا با حرارت ملایم جا بیفتد. در این زمان، با گوشت کوب آن را می کوبیم تا کش بیاید. بعد از 5 دقیقه، غذا آماده است. این کباب بادمجان که (کله کباب) نام دارد، در اصل متعلق به خطه گیلان است که با کمی تغییر آن را تهیه می کنیم و بسیار خوش مزه و لذیذ است و می توان از آن به عنوان مزه غذا استفاده کرد.

نکته:

  • بادمجان باید قلمی و بدون تخم و رسیده باشد، یعنی پوست آن مشکی و براق باشد، از بادمجان های قلمی برای خورش ها و خوراک ها و از بادمجان های درشت برای تهیه خوراک میرزاقاسمی و انوع کباب بادمجان می توان استفاده کرد. با بادمجان انواع غذاهای خوش مزه و متنوعی قابل تهیه است. بعد از پوست کندن بادمجان ها، بهتر است آن ها را بسته به نوع غذا، از طول یا عرض خرد کنید و به مدت 20 تا 30 دقیقه در آب نمک قرار دهید تا مواد زاید آن، یعنی (سولانین) خارج شود، سپس آنها را شسته و استفاده کنید.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.