طبع غذا: گرم
مواد لازم (برای 4 نفر):
- آرد جوانه گندم (در صورت در دسترس نبودن آرد گندم طبیعی)
- عسل
- روغن حیوانی گاوی
- آب
- پودر دارچین
- پودر هل
- زعفران
- گلاب
- مغزیجات (بادام درختی، گردو، پسته).
طرز تهیه:
- در تابه آرد را تفت دهید، سپس روغن را اضافه کنید. در قابلمه ای جداگانه آب را جوش آورید و کنار بگذارید. بعد از اینکه کمی ولرم شد عسل را به آن اضافه کنید. سپس این شهد را به آرد اضافه کنید آرام آرام. سپس دارچین و گلاب و زعفران دمکرده و مغزیجات را اضافه کنید.
خواص:
- خونسازی قوی.
- بسیار مقوی (مخصوصاً برای دوران نقاهت و بیماری بعد از زایمان).
- انرژی زا
- مفرح
- عضله ساز
- تقویت اعضای رئیسه