کاربر

پلو گندم با لوبیا سبز

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل به سمت گرم

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، پونه

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. بلغور درشت گندم: ۳ پیمانه
  2. لوبیا سبز: ۴ پیمانه
  3. گوجه فرنگی: ۵ عدد متوسط
  4. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  5. نمک، زردچوبه، زنجبیل، ادویه پلویی: به میزان لازم
  6. روغن کنجد، روغن زیتون: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • لوبیا سبز را ۱ سانتی خرد کرده و آن را بخارپز یا با کمی آب، آب پز می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس لوبیا سبز و ادویه پلویی را افزوده و مدتی حرارت می دهیم. گوجه را با ۵ پیمانه آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به همراه نمک و زنجبیل به بقیه مواد اضافه کرده و مدتی حرارت می دهیم. وقتی آب گوجه قوام پیدا کرد، بلغور گندم را اضافه کرده و مدتی می پزیم تا آب غذا تمام شود، سپس پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم.

خواص:

  1. ملين
  2. ضد دیابت
  3. مقوی عمومی
  4. ضد پروستات مقوی امور جنسی
  5. ضد چربی و کلسترول

نکته:

  • سبزی پلویی شامل: گشنیز، جعفری، شوید و مقدار کمی تره است.
  • موقع صرف پلو در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به آن اضافه می کنیم.
  • در پلوهایی که خرما دارند، از خرماهای خشک که آن را خلالی خرد کرده ایم، استفاده می کنیم.
  • برای دم پخت کردن برنج قهوه ای به ازای هر ۱ پیمانه برنج، از ۲ پیمانه آب استفاده می کنیم.
  • بعضی از پلوهایی که به صورت دم پخت درست می شود را می توانیم به صورت آبکش هم درست کنیم.
  • در فصولی که آلبالو وجود ندارد، می توان در غذا از مربای آلبالو استفاده کرد.
  • در پلوهایی که از بلغور جو یا جو استفاده می شود، نیاز به خیساندن آن نیست.
error: محتوا محافظت شده می باشد.