کاربر

پلو کرفس

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. برنج: 2/1 سه پیمانه
  2. ساقه کرفس خرد شده: ۴ پیمانه
  3. هویج: ۱ عدد متوسط
  4. گوجه فرنگی: ۵ عدد متوسط
  5. پیاز: ۱ عدد بزرگ
  6. نمک، زردچوبه، زنجبیل، ادویه پلویی: به میزان لازم
  7. روغن کنجد، روغن زیتون: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • برنج را از قبل خیس می کنیم. ساقه کرفس را ۱ سانتی و هویج را نگینی درشت خرد کرده سپس هر دو را بخارپز می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده، سپس ساقه کرفس و هویج را همراه ادویه پلویی و زنجبیل به پیاز افزوده و کمی حرارت می دهیم، گوجه را با ۵ پیمانه آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و همراه نمک به کل مواد اضافه کرده و کمی می پزیم تا گوجه قوام پیدا کند. در پایان، برنج را به کل مواد اضافه کرده و مدتی می پزیم تا بدون آب شود و آن را با حرارت ملایم دم می کنیم.

خواص:

  1. ملين
  2. خون ساز
  3. تقویت جنسی
  4. تقویت عمومی بدن
  5. ضد چربی و کلسترول خون
  6. مفید برای پروستات و کبد
  7. مفید برای لاغری
  8. تقویت بینایی
  9. مفید برای استخوان ها

نکته:

  • سبزی پلویی شامل: گشنیز، جعفری، شوید و مقدار کمی تره است.
  • موقع صرف پلو در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به آن اضافه می کنیم.
  • در پلوهایی که خرما دارند، از خرماهای خشک که آن را خلالی خرد کرده ایم، استفاده می کنیم.
  • برای دم پخت کردن برنج قهوه ای به ازای هر ۱ پیمانه برنج، از ۲ پیمانه آب استفاده می کنیم.
  • بعضی از پلوهایی که به صورت دم پخت درست می شود را می توانیم به صورت آبکش هم درست کنیم.
  • در فصولی که آلبالو وجود ندارد، می توان در غذا از مربای آلبالو استفاده کرد.
  • در پلوهایی که از بلغور جو یا جو استفاده می شود، نیاز به خیساندن آن نیست.
error: محتوا محافظت شده می باشد.