کاربر

پلو نخود فرنگی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. برنج: ۳ پیمانه
  2. نخود فرنگی: ۳ پیمانه
  3. شوید خشک: ۱ پیمانه
  4. نمک، زردچوبه: به میزان لازم
  5. زعفران آب شده: به میزان لازم
  6. روغن زیتون: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • برنج را از قبل خیس می کنیم. نخود فرنگی را با آب و کمی نمک می پزیم. برنج را با ۵ پیمانه آب، شوید و کمی نمک و زردچوبه می پزیم، سپس نخود فرنگی و مقداری روغن به آن افزوده و غذا را با حرارت ملایم می پزیم تا بدون آب شود. در آخر مقداری زعفران آب 9 شده به پلو اضافه کرده و آن را با حرارت ملایم دم می کنیم.

خواص:

  1. ملين
  2. مناسب برای سوداوی مزاج ها
  3. مناسب برای فصل زمستان
  4. مفید برای حافظه، کبد و قلب
  5. تقویت عمومی و جنسی
  6. ضد دیابت و ضد چربی خون

نکته:

  • سبزی پلویی شامل: گشنیز، جعفری، شوید و مقدار کمی تره است.
  • موقع صرف پلو در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به آن اضافه می کنیم.
  • در پلوهایی که خرما دارند، از خرماهای خشک که آن را خلالی خرد کرده ایم، استفاده می کنیم.
  • برای دم پخت کردن برنج قهوه ای به ازای هر ۱ پیمانه برنج، از ۲ پیمانه آب استفاده می کنیم.
  • بعضی از پلوهایی که به صورت دم پخت درست می شود را می توانیم به صورت آبکش هم درست کنیم.
  • در فصولی که آلبالو وجود ندارد، می توان در غذا از مربای آلبالو استفاده کرد.
  • در پلوهایی که از بلغور جو یا جو استفاده می شود، نیاز به خیساندن آن نیست.
error: محتوا محافظت شده می باشد.