کاربر

پلو سبزی با قارچ

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، سرکه شیره

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. برنج: ۴ پیمانه
  2. سبزی پلویی خرد شده: ۸ پیمانه
  3. قارچ: ۱۲ عدد
  4. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  5. سیر: ۴ حبه
  6. نمک، زردچوبه، زنجبیل، ادویه پلویی: به میزان لازم
  7. زعفران آب شده: به میزان لازم
  8. روغن کنجد، روغن زیتون: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • برنج را از قبل خیس می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت می دهیم، سیر را ریز خرد کرده و یا رنده کرده و به همراه ادویه پلویی، به پیاز افزوده و مدتی حرارت می دهیم. قارچ را ۲ سانتی خرد کرده و همراه زنجبیل به مواد قبلی اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. برنج را با آب و کمی نمک جوشانده، سپس آن را آبکش می کنیم. برنج آبکش شده را به همراه سبزی پلویی و مواد آماده شده، لایه به لایه در ظرف مورد نظر ریخته کمی زعفران آب شده به آن افزوده و پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم.

خواص:

  1. ملين
  2. مفید برای کبد
  3. تقویت عمومی بدن
  4. ضد چربی و کلسترول
  5. مناسب برای فصل های بهار و زمستان
  6. مفید برای صفراوی مزاج ها و مزاج های معتدل

نکته:

  • سبزی پلویی شامل: گشنیز، جعفری، شوید و مقدار کمی تره است.
  • موقع صرف پلو در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به آن اضافه می کنیم.
  • در پلوهایی که خرما دارند، از خرماهای خشک که آن را خلالی خرد کرده ایم، استفاده می کنیم.
  • برای دم پخت کردن برنج قهوه ای به ازای هر ۱ پیمانه برنج، از ۲ پیمانه آب استفاده می کنیم.
  • بعضی از پلوهایی که به صورت دم پخت درست می شود را می توانیم به صورت آبکش هم درست کنیم.
  • در فصولی که آلبالو وجود ندارد، می توان در غذا از مربای آلبالو استفاده کرد.
  • در پلوهایی که از بلغور جو یا جو استفاده می شود، نیاز به خیساندن آن نیست.
error: محتوا محافظت شده می باشد.