کاربر

پلو جو با کلم سفید

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، پونه، کاکوتی

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. بلغور درشت جو: ۳ پیمانه
  2. کلم برگ سفید خرد شده: ۸ پیمانه
  3. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  4. نمک، زردچوبه، زنجبیل: به میزان لازم
  5. زعفران آب شده: به میزان لازم
  6. روغن کنجد، روغن زیتون: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • کلم را ۲ سانتی خرد کرده و با مقداری روغن تفت می دهیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس کلم، نمک و زنجبیل را به آن افزوده و مدتی حرارت می دهیم بلغور جو را به همراه ۶ پیمانه آب و کمی نمک می پزیم. زمانی که آب غذا تقریباً تمام شد. مواد آماده شده و کمی زعفران آب شده به آن افزوده و پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم.

خواص:

  1. ملين
  2. ضد دیابت
  3. ضد پروستات
  4. ضد کم خونی
  5. مقوی برای حافظه
  6. ضد چربی و کلسترول
  7. تقویت عمومی

نکته:

  • سبزی پلویی شامل: گشنیز، جعفری، شوید و مقدار کمی تره است.
  • موقع صرف پلو در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به آن اضافه می کنیم.
  • در پلوهایی که خرما دارند، از خرماهای خشک که آن را خلالی خرد کرده ایم، استفاده می کنیم.
  • برای دم پخت کردن برنج قهوه ای به ازای هر ۱ پیمانه برنج، از ۲ پیمانه آب استفاده می کنیم.
  • بعضی از پلوهایی که به صورت دم پخت درست می شود را می توانیم به صورت آبکش هم درست کنیم.
  • در فصولی که آلبالو وجود ندارد، می توان در غذا از مربای آلبالو استفاده کرد.
  • در پلوهایی که از بلغور جو یا جو استفاده می شود، نیاز به خیساندن آن نیست.
error: محتوا محافظت شده می باشد.