کاربر

پلو آلو اسفناج

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. برنج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
  2. آلوبخارا: ۳ عدد
  3. اسفناج: ۱۵۰ گرم
  4. توت خشک ساییده: ۲ قاشق غذاخوری
  5. سیب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
  6. قارچ خرد شده: ۱۵۰ گرم
  7. پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
  8. روغن کنجد: نصف پیمانه
  9. نمک: به میزان لازم
  10. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  11. زردچوبه: 3/1 قاشق چایخوری
  12. زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • اسفناج ساطوری شده را روی شعله ملایم قرار دهید.
  • آب که انداخت، شعله را زیاد کنید تا آبش کشیده شود.
  • پیاز، قارچ و روغن را افزوده و تفت دهید سپس نمک و ادویه جات را اضافه کنند.
  • آلوها را جداگانه بپزید و بعد از جدا کردن هسته، با توت خشک ساییده به مواد اضافه نمایید.
  • برنج خیس خورده را بپزید تا آیش تبخیر گردد (زنده بردارید).
  • در ظرفی جداگانه؛ روغن بریزید بعد از داغ شدن، سیب زمینی رنده شده را ته قابلمه پهن کرده و مقداری نمک روی آن بریزید.
  • برنج و مواد را لایه به لایه درون قابلمه ریخته با آب زعفران دم بگذارید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.