مواد لازم:
- برنج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
- آلوبخارا: ۳ عدد
- اسفناج: ۱۵۰ گرم
- توت خشک ساییده: ۲ قاشق غذاخوری
- سیب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- قارچ خرد شده: ۱۵۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
- روغن کنجد: نصف پیمانه
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: 3/1 قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- اسفناج ساطوری شده را روی شعله ملایم قرار دهید.
- آب که انداخت، شعله را زیاد کنید تا آبش کشیده شود.
- پیاز، قارچ و روغن را افزوده و تفت دهید سپس نمک و ادویه جات را اضافه کنند.
- آلوها را جداگانه بپزید و بعد از جدا کردن هسته، با توت خشک ساییده به مواد اضافه نمایید.
- برنج خیس خورده را بپزید تا آیش تبخیر گردد (زنده بردارید).
- در ظرفی جداگانه؛ روغن بریزید بعد از داغ شدن، سیب زمینی رنده شده را ته قابلمه پهن کرده و مقداری نمک روی آن بریزید.
- برنج و مواد را لایه به لایه درون قابلمه ریخته با آب زعفران دم بگذارید.