کاربر

پلوی مخلوط

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. برنج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (100 گرم)
  2. بادمجان: ۱ عدد (۱۲۰ گرم)
  3. سیب زمینی: ۱ عدد (۱۲۰ گرم)
  4. فلفل دلمه ای رنگی: 2 قاشق غذاخوری
  5. سیر کوچک: ۱ حبه
  6. گوجه فرنگی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
  7. رب گوجه خانگی: ۱ قاشق مرباخوری
  8. روغن ذرت: نصف پیمانه
  9. نمک: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • بادمجان که به صورت مکعب خرده شده را داخل آب نمک به مدت ۲۰ دقیقه بخیسانید.
  • بادمجان را در صافی ریخته و در روغن و آب (به نسبت ۲ به ۱) داخل ظرف دربسته بپزید.
  • سیب زمینی نگین شده را نیز درآب و روغن (به نسبت ۱ به ۲) با حرارت ملایم بپزید.
  • سیر و فلفل دلمه ای را در مقداری روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • رب گوجه و نمک را اضافه کنید.
  • گوجه پوست کنده ریز شده را بیفزایید و بعد از چند دقیقه شعله را خاموش کنید.
  • برنج، نمک و روغن را با مقداری آب کته نمایید تا آبش تمام شود (نیم پز شود).
  • در ظرفی جداگانه، برنج و مواد را به صورت لایه لایه ریخته و دم بگذارید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.