کاربر

والک پلو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر):

  1. برنج ایرانی مرغوب 4 پیمانه
  2. سبوس دوم برنج یک قاشق غذاخوری سر صاف
  3. والک پاک شده 350 گرم
  4. روغن زیتون 2 تا 5 قاشق غذاخوری
  5. نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:

  • ابتدا والک را خرد کرده و پیازچه های آن را از وسط نصف کنید. برنج را شسته به همراه آب، نمک و والک خرد شده، در ظرفی ریخته، آن را روی حرارت مناسب قرار دهید تا بجوشد و آب آن کشیده شود، سپس روغن لازم را به آن افزوده، اجازه دهید تا برنج کاملاً دم بکشد.

نکته:

  • سبزی پلویی شامل: گشنیز، جعفری، شوید و مقدار کمی تره است.
  • موقع صرف پلو در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به آن اضافه می کنیم.
  • در پلوهایی که خرما دارند، از خرماهای خشک که آن را خلالی خرد کرده ایم، استفاده می کنیم.
  • برای دم پخت کردن برنج قهوه ای به ازای هر ۱ پیمانه برنج، از ۲ پیمانه آب استفاده می کنیم.
  • بعضی از پلوهایی که به صورت دم پخت درست می شود را می توانیم به صورت آبکش هم درست کنیم.
  • در فصولی که آلبالو وجود ندارد، می توان در غذا از مربای آلبالو استفاده کرد.
  • در پلوهایی که از بلغور جو یا جو استفاده می شود، نیاز به خیساندن آن نیست.
  • والک از سبزیجات وحشی و از خانواده سیر می باشد و از طبع گرمی برخوردار است و برای افرادی که دچار دردهای استخوان هستند، مناسب است از آنجایی که این سبزی فقط در فصل بهار یافت می شود، می توان آن را به مقدار زیاد خشک و به مرور از آن استفاده کرد.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.