کاربر

هویج پلو (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. برنج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
  2. هویج: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
  3. سویا ریز: ۳ قاشق غذاخوری
  4. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  5. روغن ذرت: نصف پیمانه
  6. نمک: به میزان لازم
  7. فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
  8. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  9. زیره سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
  10. زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • پیاز رنده شده را در مقداری روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده و آبکشی نموده اید را به پیاز بیفزایید.
  • بعد از چند دقیقه، نمک و ادویه جات را افزوده و بعد از هم زدن، هویج نگین شده را اضافه کرده و ۵ دقیقه تفت دهید.
  • یک پیمانه آب جوش ریخته و اجازه دهید تا پخته شود.
  • برنج که از ۲ ساعت قبل خیس کرده اید را با مقداری آب و کمی نمک و روغن بپزید.
  • برنج و مواد را به صورت لایه لایه، داخل ظرفی دیگر ریخته و با آب زعفران، دم بگذارید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.