مواد لازم:
- برنج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
- هویج: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- سویا ریز: ۳ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- روغن ذرت: نصف پیمانه
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- زیره سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- پیاز رنده شده را در مقداری روغن با حرارت کم تفت دهید.
- سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده و آبکشی نموده اید را به پیاز بیفزایید.
- بعد از چند دقیقه، نمک و ادویه جات را افزوده و بعد از هم زدن، هویج نگین شده را اضافه کرده و ۵ دقیقه تفت دهید.
- یک پیمانه آب جوش ریخته و اجازه دهید تا پخته شود.
- برنج که از ۲ ساعت قبل خیس کرده اید را با مقداری آب و کمی نمک و روغن بپزید.
- برنج و مواد را به صورت لایه لایه، داخل ظرفی دیگر ریخته و با آب زعفران، دم بگذارید.