طبع غذا: گرم و خشک
مصلح: ادویه موجود در غذا، عرقیات معتدل
مواد لازم (برای 4 نفر):
- نان همبرگر: ۴ عدد
- بلغور گندم: 2/1 یک پیمانه
- سویا: ۳ پیمانه
- گوجه فرنگی: ۱ عدد متوسط
- پیاز: ۲ عدد متوسط
- سبزیجات خشک معطر (نعناع، مرزه، ترخون): به میزان لازم
- نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه کاری: به میزان لازم
- روغن کنجد: به میزان لازم
طرز تهیه:
- بلغور گندم و سویا را جدا از قبل خیس می کنیم. در مدتی که بلغور در حال خیس خوردن است، آب آن را ۲ تا ۳ مرتبه عوض می کنیم. بلغور گندم و سویا را آبکش کرده تا آب آن کاملاً گرفته شود، سپس آنها را ۲ بار چرخ می کنیم. سپس نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه و سبزیجات خشک را به همراه پیاز و گوجه به مواد قبلی افزوده و دوباره چرخ می کنیم. مواد را کاملاً مخلوط کرده و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم. سپس روغن را درون ظرف مورد نظر ریخته و با حرارت ملایم گرم می کنیم. مواد را به صورت گرد گرد درآورده، سپس آنها را پهن می کنیم و در روغن سرخ می کنیم.
خواص:
- مفید برای بلغمی مزاج ها
- مناسب برای فصل پاییز
- مفید برای استخوان ها
- تقویت نیروی جوانی و امور جنسی
- دارای استروژن گیاهی و مفید برای زنان
- مفید برای پروستات
- مفید برای کبد
نکته:
- موقع صرف ساندویچ در صورت تمایل می توان از سس مورد نظر استفاده کرد که شرح آن در بخش سس ها آمده است.
- تمام ساندویچ ها را می توان با روغن زیتون مصرف کرد.