مواد لازم:
- گیلاس رسیده و سالم 200 گرم
- عسل 2 قاشق غذاخوری
- آب خنک 2 لیوان
- یخ قالبی چند تکه
طرز تهیه:
- ابتدا، گیلاس ها را تمیز بشویید و در صافی بریزید و سپس، هسته های آن را با دستگاه هسته گیر به راحتی خارج کنید و در مخلوط کن بریزید.
- عسل و آب را به آن اضافه کنید و مخلوط کن را روشن کنید تا محلول یکنواختی به دست آید.
- در آخر، یخ را اضافه کنید، بعد از چند ثانه نکتار آماده است.
خواص این نوشیدنی:
- این نوشیدنی، برای افرادی که از یبوست مزاج رنج می برند، بسیار مفید است؛ این نوشیدنی، بسیار نشاط آور است و سیستم گوارش را تنظیم می کند و مواد زائد را از بدن خارج می کند و سلامتی شخص را تأمین می کند؛ این نوشیدنی، املاح و مواد الکترولیتی بدن را تأمین می کند و در نتیجه اعصاب و روان آدمی تنظیم می شود؛ این نکتار برای افرادی که انواع هپاتیت رنج می برند، بسیار مفید است و کبد را پاکسازی کرده و صفرای زیاد را از بدن دفع می کند، این نوشیدنی را افرادی که از کبد چرب رنج می برند، بیشتر استفاده کنند.
نکته:
- نکتار میوه، یعنی میوه ای که آب و تفاله آن همگی با هم یک جا است و هیچی از آن دور ریخته نمی شود. نکتار، در حقیقت آب میوه غلیظی است که هم میوه است و هم غذای انسان؛ بدین ترتیب تمام خواص آن میوه حفظ می گردد و سلامتی و نشاط را به مصرف کننده هدیه می کند. یکی از شگفتی های نکتار میوه جات، این است که دارای فیبر زیادی است و موجب می شود روده بزرگ انسان یا کولون، به خوبی تحریک شود و مواد زاید از بدن به خوبی دفع و سلامتی و نشاط انسان تأمین گردد.
- در تمام نکتارها از عسل استفاده می شود که تأثیر میوه جات و سبزیجات را دو چندان می کند. افزودن عسل، موجب جذب سریع مواد مفید موجود در میوه جات و موجب سلامتی و نشاط انسان می شود. در هر نکتاری که عسل وجود دارد، بهتر است که چند تکه یخ به نکتار اضافه شود. این حالت، موجب تقویت سیستم گوارش انسان خصوصاً معده شخص می شود و تقویت معده، موجب می گردد که کلیه اندام های بدن به خوبی کار کرده و انسان از سلامت کامل بهره مند گردد. هنگام تهیه نکتار میوه جات از میوه هایی که می شود آنها را با پوست استفاده کرد، بهتر است پوست آنها را نکنیم و نکتار میوه را همراه با پوست درست کنیم.