کاربر

نکتار گوجه سبز

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. گوجه سبز درشت 200 گرم
  2. عسل طبیعی 2 قاشق غذاخوری
  3. آب خنک 2 لیوان
  4. یخ قالبی چند تکه
  5. نعناع خشک 1 قاشق مرباخوری
  6. نمک به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

  • گوجه های سبز را تمیز بشوید و آن را با گوشت کوب له کنید تا هسته آنها جدا شود.
  • سپس، همه را در مخلوط کن بریزید و عسل و آب و نعناع را به آن بیافزایید و مخلوط کن را روشن کنید تا محلول یکنواختی به دست آید.
  • در آخر، یخ را اضافه نمایید و چند ثانیه مخلوط کن را روشن کنید تا نکتار آماده شود.

خواص این نوشیدنی:

  • این نکتار را به دو روش می توانید استفاده کنید: با عسل و بدون نمک، با نمک و کمی عرق نعناع بدون عسل.
  • روش اول: مصرف آن با مقدار کمی نمک و نعاع خشک، بسیار خوش طعم و اشتها آور می باشد و برای افرادی که دارای چربی خون و همچنین فشارخون هستند بسیار مفید است. (افرادی که دچار فشارخون هستند، به حداقل نمک اکتفا کنند).
  • این نوشیدنی برای افرادی که از صفرای زیاد برخوردار هستند و همیشه بدنشان گرم و داغ است، بسیار مفید است. همچنین، برای افرادی که از کبد چرب رنج می برند بسیار نافع است.
  • روش دوم: این نوشیدنی را می توانید با عسل میل کنید و شیرینی آن بستگی به ذائقه شخص دارد.

نکته:

  • نکتار میوه، یعنی میوه ای که آب و تفاله آن همگی با هم یک جا است و هیچی از آن دور ریخته نمی شود. نکتار، در حقیقت آب میوه غلیظی است که هم میوه است و هم غذای انسان؛ بدین ترتیب تمام خواص آن میوه حفظ می گردد و سلامتی و نشاط را به مصرف کننده هدیه می کند. یکی از شگفتی های نکتار میوه جات، این است که دارای فیبر زیادی است و موجب می شود روده بزرگ انسان یا کولون، به خوبی تحریک شود و مواد زاید از بدن به خوبی دفع و سلامتی و نشاط انسان تأمین گردد.
  • در تمام نکتارها از عسل استفاده می شود که تأثیر میوه جات و سبزیجات را دو چندان می کند. افزودن عسل، موجب جذب سریع مواد مفید موجود در میوه جات و موجب سلامتی و نشاط انسان می شود. در هر نکتاری که عسل وجود دارد، بهتر است که چند تکه یخ به نکتار اضافه شود. این حالت، موجب تقویت سیستم گوارش انسان خصوصاً معده شخص می شود و تقویت معده، موجب می گردد که کلیه اندام های بدن به خوبی کار کرده و انسان از سلامت کامل بهره مند گردد. هنگام تهیه نکتار میوه جات از میوه هایی که می شود آنها را با پوست استفاده کرد، بهتر است پوست آنها را نکنیم و نکتار میوه را همراه با پوست درست کنیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.