مواد لازم:
- هلوی رسیده متوسط 2 عدد
- عسل 2 قاشق غذاخوری
- آب خنک 2 لیوان
- یخ قالبی چند تکه
طرز تهیه:
- ابتدا، هلوها را تمیز بشویید و هسته آن را جدا کنید.
- سپس، آن را خرد کنید و در مخلوط کن بریزید.
- بعد آب و عسل را اضافه کنید و مخلوط کن را روشن کنید تا محلول یکنواختی به دست آید.
- در آخر یخ را بیافزایید و بعد از چند ثانیه نکتار آماده خواهد شد.
خواص این نوشیدنی:
- این نوشیدنی، برای افرادی که دچار تب شد و تب آنان با هیچ دارویی تقلیل نمی یابد، بسیار مفید است. به این نوع افراد توصیه می شود که به مدت 24 الی 48 ساعت روزانه 5 تا 7 لیوان از این نوشیدنی استفاده کنند و مرتب از درجه نشانگر تب استفاده کنند و به محض پایین آمدن تب و رسیدن آن به 37 درجه، از نوشیدن این نکتار خودداری کنند.
- این نوشیدنی برای افرادی که گرما زده شده اند بسیار مفید است؛ برای افرادی که از گرمای بدن و محیط رنج می برند بسیار نافع است، این نوشیدنی، برای افرادی که از ازدیاد صفرا رنج می برند و یا به هر دلیلی از کبد چرب و گرفتگی های مجرای کبدی رنج می برند بسیار نافع است؛ پوست را با نشاط و صاف می کند، بهترین است برای کسانی که صورتشان از گرمی دچار جوش شده است.
نکته:
- نکتار میوه، یعنی میوه ای که آب و تفاله آن همگی با هم یک جا است و هیچی از آن دور ریخته نمی شود. نکتار، در حقیقت آب میوه غلیظی است که هم میوه است و هم غذای انسان؛ بدین ترتیب تمام خواص آن میوه حفظ می گردد و سلامتی و نشاط را به مصرف کننده هدیه می کند. یکی از شگفتی های نکتار میوه جات، این است که دارای فیبر زیادی است و موجب می شود روده بزرگ انسان یا کولون، به خوبی تحریک شود و مواد زاید از بدن به خوبی دفع و سلامتی و نشاط انسان تأمین گردد.
- در تمام نکتارها از عسل استفاده می شود که تأثیر میوه جات و سبزیجات را دو چندان می کند. افزودن عسل، موجب جذب سریع مواد مفید موجود در میوه جات و موجب سلامتی و نشاط انسان می شود. در هر نکتاری که عسل وجود دارد، بهتر است که چند تکه یخ به نکتار اضافه شود. این حالت، موجب تقویت سیستم گوارش انسان خصوصاً معده شخص می شود و تقویت معده، موجب می گردد که کلیه اندام های بدن به خوبی کار کرده و انسان از سلامت کامل بهره مند گردد. هنگام تهیه نکتار میوه جات از میوه هایی که می شود آنها را با پوست استفاده کرد، بهتر است پوست آنها را نکنیم و نکتار میوه را همراه با پوست درست کنیم.