کاربر

نکتار مفید برای نقرس( روزانه3 الی 2 لیوان)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  • سیب، پرتقال، انگور، آب لیموترش تازه، گلابی، انار، آناناس، کیوی، زنجبیل، توت فرنگی، گریپ فروت، موز، مقداری عسل و چند تکه یخ.

نوع ترکیب:

  • سیب + انار
  • سیب + پرتقال
  • سیب + کیوی
  • سیب + گلابی
  • سیب + زنجبیل
  • سیب + گریپ فروت
  • سیب + توت فرنگی
  • سیب + گلابی + زنجبیل
  • آناناس + سیب + گریپ فروت
  • سیب + انگور + آب لیموترش تازه

طرز تهیه (نکتار انگور، سیب، پرتقال و لیموترش تازه):

  • 1 لیوان انگور حبه شده + 1 عدد سیب که دانه و سر و ته آن جدا شده + پرتقال پوست کنده و دانه جدا شده + آب 2 عدد لیموترش تازه شیرازی + 1 قاشق عسل + 1 لیوان آب + چند تکه یخ را در مخلوط کن ریخته، مخلوط کرده، جرعه جرعه میل کنید.

طرز تهیه (نکتار سیب و گلابی):

  • 1 عدد سیب متوسط آماده شده + 1 عدد گلابی متوسط + 1 قاشق عسل + 1 لیوان آب + چند تکه یخ را در مخلوط کن ریخته، مخلوط کرده، جرعه جرعه میل کنید.

طرز تهیه (نکتار سیب و توت فرنگی):

  • 1 عدد سیب متوسط آماده شده + 10 عدد توت فرنگی + 1 قاشق عسل + 1 لیوان آب را در مخلوط کن ریخته مخلوط کرده و جرعه جرعه میل کنید.

نکته:

  • زنجبیل را در همه ترکیبات استفاده کنید.
  • سایر میوه جات فوق را نیز با سلیقه و ذائقه خود همین گونه آماده کرده، میل نمایید در فصل های مختلف، می توانید از میوه جات موجود در همان فصل استفاده کنید.
  • نکتار میوه جات را باید از میوه جات سالم تهیه و بلافاصله از آن را مصرف نمود. برای جلوگیری از اکسید شدن نکتار میوه جات می توانید مقداری عسل و آب لیموترش تازه به آن ها اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.