مواد لازم:
- پرتقال، سیب، کیوی، آناناس، آب لیموترش تازه، گلابی، توت فرنگی، زنجبیل، نارنگی، انگور حبه شده، خربزه، مقداری عسل و چند تکه یخ.
نوع ترکیب:
- سیب + گلابی
- سیب + زنجبیل
- آناناس + نارنگی
- سیب + توت فرنگی
- نارنگی + آناناس + انگور
- آناناس + سیب + توت فرنگی
- پرتقال + آناناس + آب لیموترش تازه
- گلابی + سیب + آب لیموترش تازه
طرز تهیه (نکتار پرتقال، آناناس و لیموترش تازه):
- 1 عدد پرتقال متوسط پوست کنده که دانه هایش خارج شده + یک پنجم آناناس + آب 2 عدد لیموترش تازه شیرازی + 1 لیوان آب + 1 قاشق عسل + چند تکه یخ را در مخلوط کن ریخته، مخلوط کرده، به مرور و جرعه جرعه میل کنید.
طرز تهیه (نکتار نارنگی، آناناس و انگور):
- 1 عدد نارنگی درشت پوست کنده، دانه جدا شده + 1 لیوان انگور حبه شده + یک پنجم آناناس + 1 قاشق عسل + چند تکه یخ را در مخلوط کن ریخته، مخلوط کرده، به آرامی و جرعه جرعه میل نمایید.
نکته:
- سایر میوه جات فوق را نیز با سلیقه و ذائقه خود همین گونه آماده کرده، میل نمایید در فصل های مختلف، می توانید از میوه جات موجود در همان فصل استفاده کنید.
- نکتار میوه جات را باید از میوه جات سالم تهیه و بلافاصله از آن را مصرف نمود. برای جلوگیری از اکسید شدن نکتار میوه جات می توانید مقداری عسل و آب لیموترش تازه به آن ها اضافه کنید.