مواد لازم:
- انگور، گلابی، زردآلو، گیلاس، آناناس، کیوی، پرتقال، انبه، آب لیموترش تازه، توت فرنگی، انار، مقداری عسل و چند تکه یخ.
نوع ترکیب:
- انگور + انار
- انگور + آناناس
- انگور + گیلاس
- انگور + توت فرنگی
- انبه + آب لیموترش تازه
- انگور + گلابی + زردآلو
- انگور + کیوی + پرتقال
طرز تهیه (نکتار انگور، گلابی و زردآلو):
- 1 لیوان انگور حبه شده + 1 عدد کیوی آماده شده + 5 عدد زردآلوی هسته جدا شده + 1 قاشق عسل + 1 لیوان آب + چند تکه یخ را در مخلوط کن ریخته، مخلوط کرده، جرعه جرعه میل کنید.
طرز تهیه (نکتار انگور، کیوی و پرتقال):
- 1 لیوان انگور حبه شده + 1 عدد کیوی پوست کنه + 1 عدد پرتقال پوست کنده و دانه جدا شده + 1 قاشق عسل + 1 لیوان آب + چند تکه یخ را در مخلوط کن ریخته، مخلوط کرده، جرعه جرعه میل کنید.
نکته:
- سایر میوه جات فوق را نیز با سلیقه و ذائقه خود همین گونه آماده کرده، میل نمایید در فصل های مختلف، می توانید از میوه جات موجود در همان فصل استفاده کنید.
- نکتار میوه جات را باید از میوه جات سالم تهیه و بلافاصله از آن را مصرف نمود. برای جلوگیری از اکسید شدن نکتار میوه جات می توانید مقداری عسل و آب لیموترش تازه به آن ها اضافه کنید.