کاربر

نکتار مفید برای تهوع( روزانه3 الی 2 لیوان)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  • سیب، پرتقال گریپ فروت، آب لیموترش تازه، گلابی، زنجیل، انگور، کیوی، توت فرنگی، آناناس، نارنگی، عسل و چند تکه یخ.

نوع ترکیب:

  • سیب + پرتقال
  • سیب + زنجبیل
  • آناناس + نارنگی
  • پرتقال + آب لیموترش تازه
  • سیب + گلابی + زنجبیل
  • انگور + کیوی + پرتقال
  • نارنگی + آناناس + انگور
  • گریپ فروت + پرتقال + توت فرنگی
  • پرتقال + آناناس + آب لیموترش تازه
  • گریپ فروت + پرتقال + آب لیموترش تازه

طرز تهیه (نکتار انگور، کیوی و پرتقال):

  • 1 لیوان انگور حبه شده + 1 عدد کیوی پوست کنده + 1 عدد پرتقال پوست کنده و دانه جدا شده + 1 لیوان آب + 1 قاشق عسل + چند تکه یخ را مخلوط کرده، به آرامی میل نمایید.

نکته:

  • سایر میوه جات فوق را نیز با سلیقه و ذائقه خود همین گونه آماده کرده، میل نمایید در فصل های مختلف، می توانید از میوه جات موجود در همان فصل استفاده کنید.
  • نکتار میوه جات را باید از میوه جات سالم تهیه و بلافاصله از آن را مصرف نمود. برای جلوگیری از اکسید شدن نکتار میوه جات می توانید مقداری عسل و آب لیموترش تازه به آن ها اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.