مواد لازم:
- سیب، به، گلابی، زنجبیل، آب لموترش تازه، عسل و چند تکه یخ.
نوع ترکیب:
- سیب + به
- سیب + گلابی + زنجبیل
- سیب + به + آب لیموترش تازه
طرز تهیه (نکتار سیب و به):
- 1 عدد سیب متوسط که چهار قسمت شده، دانه ها و سر و ته آن نیز جدا گردیده + نصف 1 به متوسط + 1 لیوان آب + 1 قاشق عسل + چند تکه یخ را در مخلوط کن ریخته، مخلوط کرده، به آرامی و جرعه جرعه میل نمایید.
طرز تهیه (نکتار سیب، گلابی و زنجبیل):
- 1 عدد سیب متوسط که چهار قسمت شده، دانه ها و سر و ته آن نیز جدا گردیده + 1 عدد گلابی + زنجبیل (یک چهارم قاشق چایخوری) + 1 لیوان آب + 1 قاشق عسل + چند تکه یخ را در مخلوط کن ریخته، مخلوط کرده، به آرامی و جرعه جرعه میل کنید.
نکته:
- سایر میوه جات فوق را نیز با سلیقه و ذائقه خود همین گونه آماده کرده، میل نمایید در فصل های مختلف، می توانید از میوه جات موجود در همان فصل استفاده کنید.
- نکتار میوه جات را باید از میوه جات سالم تهیه و بلافاصله از آن را مصرف نمود. برای جلوگیری از اکسید شدن نکتار میوه جات می توانید مقداری عسل و آب لیموترش تازه به آن ها اضافه کنید.