کاربر

نکتار مفید برای انواع سرطان( روزانه3 الی 2 لیوان)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  • سیب، پرتقال، انگور، آب لیموترش تازه، گریپ فروت، انار، گلابی، زنجبیل، آناناس، توت فرنگی، کیوی، طالبی، مقداری عسل و چند تکه یخ.

نوع ترکیب:

  • مخلوط مرکبات
  • سیب + انار
  • سیب + پرتقال
  • پرتقال + آناناس
  • سیب + توت فرنگی
  • سیب + آب لیموترش تازه
  • گریپ فروت + آناناس
  • پرتقال + آب لیموترش تازه
  • پرتقال + گریپ فروت + آب لیموترش
  • سیب + گلابی + زنجبیل
  • انگور + کیوی + پرتقال
  • آناناس + سیب + توت فرنگی
  • گلابی + سیب + آب لیموترش تازه
  • گریپ فروت + پرتقال + توت فرنگی
  • سیب + انگور + آب لیموترش تازه
  • آناناس + گریپ فروت + سیب + آب لیموترش تازه

طرز تهیه (نکتار سیب و انار):

  • 1 عدد سیب متوسط که چهار قسمت شده، دانه ها و سر و ته آن نیز جدا شود + 1 عدد انار دون کرده + 1 قاشق عسل + 1 لیوان آب + چند تکه یخ را در مخلوط کن ریخته، مخلوط کرده، به آرامی و جرع جرعه میل کنید.

طرز تهیه (نکتار انگور، کیوی و پرتقال):

  • 1 لیوان انگور حبه شده + 1 عدد کیوی و 1 عدد پرتقال پوست کنده و هسته جدا شده + 1 لیوان آب + 1 قاشق عسل + چند تکه یخ را در مخلوط کن ریخه، مخلوط کرده، به آرامی و جرعه جرعه میل کنید.

نکته:

  • سایر میوه جات فوق را نیز با سلیقه و ذائقه خود همین گونه آماده کرده، میل نمایید در فصل های مختلف، می توانید از میوه جات موجود در همان فصل استفاده کنید.
  • نکتار میوه جات را باید از میوه جات سالم تهیه و بلافاصله از آن را مصرف نمود. برای جلوگیری از اکسید شدن نکتار میوه جات می توانید مقداری عسل و آب لیموترش تازه به آن ها اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.