کاربر

نکتار مفید برای افراد تب دار( روزانه3 الی 2 لیوان)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  • سیب، گلابی، زنجبیل، پرتقال، نارنگی، لیموشیرین، آب لیموترش تازه، گرمک، زردآلو، عسل و یخ.

نوع ترکیب:

  • فالوده گرمک
  • مخلوط مرکبات
  • گلابی + زردآلو
  • سیب + گلابی
  • سیب + گلابی + زنجبیل

طرز تهیه (نکتار سیب، گلابی و زنجبیل):

  • 1 عدد سیب + 1 عدد گلابی + 1 قاشق عسل + یک چهارم قاشق چایخوری زنجبیل ساییده شده + 1 لیوان آب + چند تکه یخ را در مخلوط کن ریخته، مخلوط کرده، جرعه جرعه میل کنید.

طرز تهیه (نکتار گلابی و زردآلو):

  • 1 عدد گلابی آماده + 5 عدد زردآلوی رسیده، هسته جدا شده + 1 قاشق عسل + 1 لیوان آب + چند تکه یخ را در مخلوط کن ریخته، مخلوط کرده، آنگاه به آرامی و جرعه جرعه میل نمایید.

نکته:

  • سایر میوه جات فوق را نیز با سلیقه و ذائقه خود همین گونه آماده کرده، میل نمایید در فصل های مختلف، می توانید از میوه جات موجود در همان فصل استفاده کنید.
  • نکتار میوه جات را باید از میوه جات سالم تهیه و بلافاصله از آن را مصرف نمود. برای جلوگیری از اکسید شدن نکتار میوه جات می توانید مقداری عسل و آب لیموترش تازه به آن ها اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.