مواد لازم:
- سیب، گلابی، زنجبیل، پرتقال، نارنگی، لیموشیرین، آب لیموترش تازه، گرمک، زردآلو، عسل و یخ.
نوع ترکیب:
- فالوده گرمک
- مخلوط مرکبات
- گلابی + زردآلو
- سیب + گلابی
- سیب + گلابی + زنجبیل
طرز تهیه (نکتار سیب، گلابی و زنجبیل):
- 1 عدد سیب + 1 عدد گلابی + 1 قاشق عسل + یک چهارم قاشق چایخوری زنجبیل ساییده شده + 1 لیوان آب + چند تکه یخ را در مخلوط کن ریخته، مخلوط کرده، جرعه جرعه میل کنید.
طرز تهیه (نکتار گلابی و زردآلو):
- 1 عدد گلابی آماده + 5 عدد زردآلوی رسیده، هسته جدا شده + 1 قاشق عسل + 1 لیوان آب + چند تکه یخ را در مخلوط کن ریخته، مخلوط کرده، آنگاه به آرامی و جرعه جرعه میل نمایید.
نکته:
- سایر میوه جات فوق را نیز با سلیقه و ذائقه خود همین گونه آماده کرده، میل نمایید در فصل های مختلف، می توانید از میوه جات موجود در همان فصل استفاده کنید.
- نکتار میوه جات را باید از میوه جات سالم تهیه و بلافاصله از آن را مصرف نمود. برای جلوگیری از اکسید شدن نکتار میوه جات می توانید مقداری عسل و آب لیموترش تازه به آن ها اضافه کنید.