کاربر

نکتار قیسی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. قیسی رسیده و سالم 200 گرم
  2. عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
  3. آب خنک 2 لیوان
  4. یخ قالبی چند تکه

طرز تهیه:

  • قیسی ها را تمیز بشویید و هسته آنها را در آورید و در مخلوط کن بریزید.
  • سپس، عسل و آب به آن اضافه نمایید و مخلوط کن را روشن کنید تا محلول یکنواختی به دست آید.
  • در آخر، یخ را اضافه نمایید و چند ثانیه مخلوط کنید تا نکتار آماده شود.

خواص این نوشیدنی:

  • این نوشیدنی، برای افرادی که از کم خونی و فقر آهن رنج می برند، خصوصاض برای کودکان بسیار مفید است و اشتهای آنان را تحریک می کند؛ این نوشیدنی، برای رشد و نمو کودکان بسیار نافع است، این نوشیدنی، بسیار شیرین و خوشمزه و برای فعالیت های فکری و مغزی بسیار مفید است.

نکته:

  • نکتار میوه، یعنی میوه ای که آب و تفاله آن همگی با هم یک جا است و هیچی از آن دور ریخته نمی شود. نکتار، در حقیقت آب میوه غلیظی است که هم میوه است و هم غذای انسان؛ بدین ترتیب تمام خواص آن میوه حفظ می گردد و سلامتی و نشاط را به مصرف کننده هدیه می کند. یکی از شگفتی های نکتار میوه جات، این است که دارای فیبر زیادی است و موجب می شود روده بزرگ انسان یا کولون، به خوبی تحریک شود و مواد زاید از بدن به خوبی دفع و سلامتی و نشاط انسان تأمین گردد.
  • در تمام نکتارها از عسل استفاده می شود که تأثیر میوه جات و سبزیجات را دو چندان می کند. افزودن عسل، موجب جذب سریع مواد مفید موجود در میوه جات و موجب سلامتی و نشاط انسان می شود. در هر نکتاری که عسل وجود دارد، بهتر است که چند تکه یخ به نکتار اضافه شود. این حالت، موجب تقویت سیستم گوارش انسان خصوصاً معده شخص می شود و تقویت معده، موجب می گردد که کلیه اندام های بدن به خوبی کار کرده و انسان از سلامت کامل بهره مند گردد. هنگام تهیه نکتار میوه جات از میوه هایی که می شود آنها را با پوست استفاده کرد، بهتر است پوست آنها را نکنیم و نکتار میوه را همراه با پوست درست کنیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.