مواد لازم:
- زغال اخته رسیده 200 گرم
- عسل 2 قاشق غذاخوری
- آب 2 لیوان
- یخ قالبی چند تکه
طرز تهیه:
- ابتدا، هسته زغال اخته را جدا کنید و در مخلوط کن بریزید.
- سپس، عسل و آب را به مواد بیافزایید و به آرامی مخلوط کنید، به طوری که کف نکند.
- در آخر، یخ را اضافه نمایید و دوباره مخلوط کنید تا نکتار یکنواختی ایجاد شود.
خواص این نوشیدنی:
- این نوشیدنی، از شگفتی های طبیعت زیبای جهان هستی است؛ این نوشیدنی، برای افرادی که از فشار خون بالا که شامل سیستول و دیاستول است، رنج می برند بسیار مفید است؛ برای کسانی که از انواع هپاتیت رنج می برند بسیار نافع است.
- همچنین برای افرادی که از غلظت خون، چربی خون و چاقی مفرط ناراحت هستند بسیار مفید است؛ برای افرادی که از ناراحتی های پوستی که بر اثر ازدیاد صفرا در بدنشان ایجاد شده بسیار موثر است.
نکته:
- نکتار میوه، یعنی میوه ای که آب و تفاله آن همگی با هم یک جا است و هیچی از آن دور ریخته نمی شود. نکتار، در حقیقت آب میوه غلیظی است که هم میوه است و هم غذای انسان؛ بدین ترتیب تمام خواص آن میوه حفظ می گردد و سلامتی و نشاط را به مصرف کننده هدیه می کند. یکی از شگفتی های نکتار میوه جات، این است که دارای فیبر زیادی است و موجب می شود روده بزرگ انسان یا کولون، به خوبی تحریک شود و مواد زاید از بدن به خوبی دفع و سلامتی و نشاط انسان تأمین گردد.
- در تمام نکتارها از عسل استفاده می شود که تأثیر میوه جات و سبزیجات را دو چندان می کند. افزودن عسل، موجب جذب سریع مواد مفید موجود در میوه جات و موجب سلامتی و نشاط انسان می شود. در هر نکتاری که عسل وجود دارد، بهتر است که چند تکه یخ به نکتار اضافه شود. این حالت، موجب تقویت سیستم گوارش انسان خصوصاً معده شخص می شود و تقویت معده، موجب می گردد که کلیه اندام های بدن به خوبی کار کرده و انسان از سلامت کامل بهره مند گردد. هنگام تهیه نکتار میوه جات از میوه هایی که می شود آنها را با پوست استفاده کرد، بهتر است پوست آنها را نکنیم و نکتار میوه را همراه با پوست درست کنیم.