کاربر

نکتار انجیر

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. انجیر رسیده و شیرین 200 گرم
  2. عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
  3. آب خنک 2 لیوان
  4. یخ قالبی چند تکه

طرز تهیه:

  • انجیرها را تمیز بشویید و دم آن ها را گرفته و در مخلوط کن بریزید.
  • سپس، عسل و آب را به آن اضافه و مخلوط کن را روشن کنید تا محلول یکنواختی به دست آید.
  • در آخر، یخ را اضافه کنید و دوباره مخلوط کن را روشن نمایید تا نکتار آماده شود.

خواص این نوشیدنی:

  • این نوشیدنی، بهترین است برای افرادی که از ناراحتی های گوارشی، خصوصاً ناراحتی های معده و روده رنج می برند، بهتر است این نوشیدنی با زیتون مصرف شود که برای فعالیت های مغزی بسیار نافع است، مصرف این نوشیدنی، برای سلامتی سیستم گوارش بسیار عالی است.
  • افرادی که از این نوشیدنی استفاده می کنند، همیشه سالم و تندرست هستند.

نکته:

  • نکتار میوه، یعنی میوه ای که آب و تفاله آن همگی با هم یک جا است و هیچی از آن دور ریخته نمی شود. نکتار، در حقیقت آب میوه غلیظی است که هم میوه است و هم غذای انسان؛ بدین ترتیب تمام خواص آن میوه حفظ می گردد و سلامتی و نشاط را به مصرف کننده هدیه می کند. یکی از شگفتی های نکتار میوه جات، این است که دارای فیبر زیادی است و موجب می شود روده بزرگ انسان یا کولون، به خوبی تحریک شود و مواد زاید از بدن به خوبی دفع و سلامتی و نشاط انسان تأمین گردد.
  • در تمام نکتارها از عسل استفاده می شود که تأثیر میوه جات و سبزیجات را دو چندان می کند. افزودن عسل، موجب جذب سریع مواد مفید موجود در میوه جات و موجب سلامتی و نشاط انسان می شود. در هر نکتاری که عسل وجود دارد، بهتر است که چند تکه یخ به نکتار اضافه شود. این حالت، موجب تقویت سیستم گوارش انسان خصوصاً معده شخص می شود و تقویت معده، موجب می گردد که کلیه اندام های بدن به خوبی کار کرده و انسان از سلامت کامل بهره مند گردد. هنگام تهیه نکتار میوه جات از میوه هایی که می شود آنها را با پوست استفاده کرد، بهتر است پوست آنها را نکنیم و نکتار میوه را همراه با پوست درست کنیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.