مواد لازم:
- انبه رسیده و سالم و متوسط 1 عدد
- عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
- آب خنک 2 لیوان
- یخ قالبی چند تکه
طرز تهیه:
- ابتدا، انبه را از وسط برش دهید و دو طرف انبه را در دست بگیرید و در جهت عکس یکدیگر بچرخانید، تا هسته از انبه جدا شود.
- سپس، با قاشق گوشت آن را تراشیده و در مخلوط کن بریزید.
- بعد آب و عسل را به انبه اضافه کنید و مخلوط کن را روشن کنید تا محلول یکنواختی به دست آید.
- در آخر یخ را به انبه بیافزایید و مخلوط کنید تا نکتار آماده شود.
خواص این نوشیدنی:
- این نوشیدنی، بسیار خوشمزه و مقوی است و برای افرادی که از ناراحتی های چشمی، مانند ضعف بینایی، ناراحتی های مفاصل و بیماری های کبدی رنج می برند بسیار نافع است.
- این نوشیدنی، بسیار نشاط آور و استفاده مداوم از آن بسیاری از ناراحتی های چشمی را اصلاح می کند.
- همچنین برای کسانی که از درد مفاصل در عذابند، بسیار نافع است. این نوشیدنی، بهترین برای تقویت سیستم گوارش و سیستم ایمنی است.
نکته:
- نکتار میوه، یعنی میوه ای که آب و تفاله آن همگی با هم یک جا است و هیچی از آن دور ریخته نمی شود. نکتار، در حقیقت آب میوه غلیظی است که هم میوه است و هم غذای انسان؛ بدین ترتیب تمام خواص آن میوه حفظ می گردد و سلامتی و نشاط را به مصرف کننده هدیه می کند. یکی از شگفتی های نکتار میوه جات، این است که دارای فیبر زیادی است و موجب می شود روده بزرگ انسان یا کولون، به خوبی تحریک شود و مواد زاید از بدن به خوبی دفع و سلامتی و نشاط انسان تأمین گردد.
- در تمام نکتارها از عسل استفاده می شود که تأثیر میوه جات و سبزیجات را دو چندان می کند. افزودن عسل، موجب جذب سریع مواد مفید موجود در میوه جات و موجب سلامتی و نشاط انسان می شود. در هر نکتاری که عسل وجود دارد، بهتر است که چند تکه یخ به نکتار اضافه شود. این حالت، موجب تقویت سیستم گوارش انسان خصوصاً معده شخص می شود و تقویت معده، موجب می گردد که کلیه اندام های بدن به خوبی کار کرده و انسان از سلامت کامل بهره مند گردد. هنگام تهیه نکتار میوه جات از میوه هایی که می شود آنها را با پوست استفاده کرد، بهتر است پوست آنها را نکنیم و نکتار میوه را همراه با پوست درست کنیم.