مشخصات: نمک دریا به نمک حاصل از تبخیر آب دریا گفته میشود. که بیشتر آن را به عنوان چاشنی در غذاها، پخت و پز، درمان دردها و بیماریها، لوازم آرایشی و برای حفظ مواد غذایی مورد استفاده قرار میگیرد.
ترکیب شیمیایی: ترکیبات بیشتر کلسیم، پتاسیم و نمکهای منیزیم کلرید و سولفات هستند که مقدار قابل ملاحظه ای از بسیاری از عناصر کمیاب در آب دریا وجود دارد. محتوای رطوبت نیز میتواند از کمتر از ۱ تا بیش از ۱۲ درصد متفاوت باشد. اگرچه ترکیب نمک قابل دسترس ممکن است متفاوت باشد، ولی ترکیب یونی آب نمکی طبیعی نسبتاً ثابت است.
مزاج: گرم و خشک، درجه 3- 2
مصلح: ماست، کاهو، خیار، کتیرا
خواص:
- دارای ید
- درمان چاقی
- دارای املاح زیاد
- درمان سرطان سینه
- درمان ورم پروستات
- درمان اگزما (مالش)
- تقویت کننده رشد قد
- درمان تنبلی روده ها
- درمان خشکی پوست
- درمان نمناکی پوست
- درمان پریشانی حواس
- درمان کف کردن بزاق
- پیشگیری از آب مروارید
- افزایش دهنده طول عمر
- موثر در طلایی شدن موی جنین
- خواص نمک را نیز می توان نام برد
- کم و یا زیادی ترشح تیروئید قابل مصرف است
مضرات:
- مضرات آن کمتر از نمک طعام است