کاربر

نخود فرنگی پلو (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. برنج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
  2. نخود فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
  3. قارچ: ۱۵۰ گرم
  4. سیب زمینی: ۱ عدد (۱۲۰ گرم)
  5. کدو حلوایی: ۲۰۰ گرم
  6. شوید خشک: ۱ قاشق مرباخوری
  7. روغن کنجد: نصف پیمانه
  8. نمک: به میزان لازم
  9. فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
  10. آب نارنج: ۱ قاشق غذاخوری
  11. سرکه سیب: ۱ قاشق مرباخوری
  12. شیره انگور: ۲ قاشق غذاخوری
  13. زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
  14. دارچین: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • نخود فرنگی را با مقداری آب بپزید تا آبش تمام گردد.
  • سیب زمینی نگین شده را به مدت ۱۰ دقیقه داخل آب نمک رقیق شده ریخته سپس صاف نموده و با آب و روغن (به نسبت ۱ به ۲)، داخل ظرف در بسته بپزید.
  • در ظرفی جداگانه؛ قارچ خرد شده را داخل ظرف دربسته روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب انداخته، سپس فلفل و آب نارنج را افروده و مرتب هم بزنید تا قارج مزه دار گردد.
  • همه مواد را با هم مخلوط نمایید.
  • برنج خیس خورده را با شوید خشک، ۲ قاشق روغن، یک پیمانه آب و کمی نمک بپزید تا آبش کشیده شود.
  • در ظرفی جداگانه، روغن بریزید، بعد از داغ شدن، کدوحلوایی ورق شده را نه قابلمه قرار دهید.
  • سرکه شیره انگور و دارچین را مخلوط نموده و روی کدوحلوایی بریزید.
  • برنج و سایر مواد را لایه به لایه روی کدو حلوایی ریخته و با آب زعفران دم بگذارید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.