مواد لازم:
- برنج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
- نخود فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
- قارچ: ۱۵۰ گرم
- سیب زمینی: ۱ عدد (۱۲۰ گرم)
- کدو حلوایی: ۲۰۰ گرم
- شوید خشک: ۱ قاشق مرباخوری
- روغن کنجد: نصف پیمانه
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- آب نارنج: ۱ قاشق غذاخوری
- سرکه سیب: ۱ قاشق مرباخوری
- شیره انگور: ۲ قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
- دارچین: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- نخود فرنگی را با مقداری آب بپزید تا آبش تمام گردد.
- سیب زمینی نگین شده را به مدت ۱۰ دقیقه داخل آب نمک رقیق شده ریخته سپس صاف نموده و با آب و روغن (به نسبت ۱ به ۲)، داخل ظرف در بسته بپزید.
- در ظرفی جداگانه؛ قارچ خرد شده را داخل ظرف دربسته روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب انداخته، سپس فلفل و آب نارنج را افروده و مرتب هم بزنید تا قارج مزه دار گردد.
- همه مواد را با هم مخلوط نمایید.
- برنج خیس خورده را با شوید خشک، ۲ قاشق روغن، یک پیمانه آب و کمی نمک بپزید تا آبش کشیده شود.
- در ظرفی جداگانه، روغن بریزید، بعد از داغ شدن، کدوحلوایی ورق شده را نه قابلمه قرار دهید.
- سرکه شیره انگور و دارچین را مخلوط نموده و روی کدوحلوایی بریزید.
- برنج و سایر مواد را لایه به لایه روی کدو حلوایی ریخته و با آب زعفران دم بگذارید.