مواد لازم:
- برنج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
- نخود فرنگی: نصف پیمانه
- سویا: ۳ قاشق غذاخوری
- سیب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- شوید تازه: ۲ قاشق غذاخوری
- شوید خشک: ۱ قاشق مرباخوری
- پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
- روغن كنجد: نصف پیمانه
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- پیاز رنده شده را روی شعله قرار دهید تا آبش تبخیر گردد.
- سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده و آبکشی نموده اید را با روغن به پیاز اضافه کنید.
- بعد از چند دقیقه، نمک و ادویه جات را افزوده و کمی تفت دهید.
- نخود فرنگی و ۱ لیوان آب جوش بیفزایید و صبر کنید تا پخته گردد.
- برنج خیس خورده و شوید تازه را با مقداری آب جوش بیفزایید تا آبش کشیده برنج خیس شود.
- در ظرفی جداگانه، روغن ریخته بعد از داغ شدن، سیب زمینی ورق شده را چیده سپس برنج، مواد پخته شده و شوید خشک را به صورت لایه لایه داخل ظرف ریخته و با آن زعفران دم بگذارید.