کاربر

نخود آب قارچ

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. نخود: ۲ پیمانه
  2. بلغور گندم: ۱ قاشق غذاخوری
  3. برنج نیم کوب: ۱ قاشق غذاخوری
  4. سیب زمینی: ۲ عدد متوسط
  5. قارچ: ۶ عدد متوسط
  6. گوجه فرنگی: ۵ عدد متوسط
  7. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  8. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، پودر زیره و ادویه کاری: به میزان لازم
  9. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • نخود را از قبل خیس کرده، سپس با آب و کمی زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت نخود گذشت برنج، بلغور و سیب زمینی را به آن افزوده و کمی حرارت می دهیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه، ادویه و پودر زیره تفت می دهیم. گوجه ها را بـا مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و همراه نمک، فلفل و زنجبیل به پیاز اضافه می کنیم و کمی حرارت می دهیم تا گوجه قوام پیدا کند، سپس آن را به بقیه مواد اضافه می کنیم. قارچ را در اندازه های ۱ تا ۲ سانتی خرد کرده و چند دقیقه قبل از پخت کامل به غذا اضافه کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. تقویت عمومی
  2. مقوی جنسی
  3. مفید برای کبد
  4. ضد کلسترول و چربی خون

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.